събота, 13 март 2021 г.

"Отвъд" продължава с "Отвъд 2 - има още нещо"

Уважаеми госпожи и господа! Скъпи приятели! През месец февруари ИК „Многоточие“ издаде сборник „Отвъд“, съдържащ истински разкази на очевидци на свръхестествени явления. Поради ограниченията за обем обаче множество истории останаха непубликувани. Получихме писма по електронната ни поща, на страницата на издателството ни и позвънявания по телефона от хора, които горещо искат да споделят своите преживявания. За това ИК „Многоточие“ започва да събира нови истории за издаване на сборник с паранормални преживявания. Той ще се нарича „Отвъд 2 – има още нещо“, а условията са следните:
1. До 1 разказ на автор.
2. До 4 страници текст във формат А4.
3. Авторът да е очевидец на събитието. Допускат се и легенди от родния му край, стига те да не са широко разпространени в медийното пространство.
4. Всеки автор може да ползва псевдоним за участието си в сборника, но издателството трябва да знае неговите истински имена. Те няма да бъдат разпространявани на трети страни.
5. С изпращането на разказ за сборника „Отвъд 2 – има още нещо“, авторът автоматично се съгласява той да бъде публикуван в сборник.
6. ИК „Многоточие“ си запазва правото да отхвърля предложени разкази, без да дава пояснения на автора. Всички разкази, които са одобрени за сборника, ще бъдат публикувани във фейсбук групата на Литературен клуб „Многоточие“.
7. Срокът за изпращане на разкази е до 25.04.2021г. (включително), но може да приключи по-рано, ако от одобрените разкази бъдат изпълнени 350-360стр.
8. Разкази за сборника „Отвъд 2 – има още нещо“ се приемат единствено на имейл адрес: klub_mnogotochie@abv.bg
След официалния тон, ще дадем някои допълнителни пояснения. Ограниченията за брой разкази и техния обем е за да могат да се включат повече хора в сборника. Повярвайте ми, има много желаещи! Ограничението за обем на книгата е за да може тя да запази достъпната за всички цена от 15лв. Ако и този втори том се окаже, че не е достатъчен, обещаваме да има трети! Поради големия брой автори, издателството няма възможност да им подари безплатна бройка от сборника, както сме правили в други наши издания. След като изпратите творбите си, бъдете търпеливи – може да отнеме ден-два преди да бъдат публикувани.
Благодарим Ви за проявения интерес!

Линк към групата Литературен клуб „Многоточие“:


 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...