неделя, 17 април 2022 г.

Колекция "Отвъд"...

 

Излезе от печат третата част на поредицата "Отвъд" - Отвъд 3 - те са сред нас".
Тя идва с нови вълнуващи истории за чудесата на Преподобна Стойна, с кодове от отвъдното и сънищата, с вълшебството на восъка. Ще усетите и небесната картина на медиума Алтаир, утешила мнозина, загубили близките си, а именно чрез книгата "Докосване до Рая". Интересни срещи с таласъми, летящи кълба, ненаписаните стихове на Яворов, дошли от далече, срещи с духове, но и как се стига до оня свят и назад, разказ за близнашката интуиция, срещи с вампири, полтъргайсти, включени са и интересни легенди. Това е само част от вълнуващото съдържание на "Отвъд".
Колекцията от трите части може да бъде заявена чрез бутон съобщения. При поръчка на трите части едновременно, получавате безплатна колекционерска папка "Отвъд".
Цена "Отвъд": 15 лв
Цена "Отвъд 2 - има още нещо": 14 лв
Цена "Отвъд 3 - те са сред нас": 14 лв
Цена колекция: "Отвъд" от трите части + папка "Отвъд" и общо 752 стр.: 43 лв
Доставка: чрез Спиди или Еконт, като куриерската услуга не влиза в цената.
Проектът "Отвъд" стартира през 2020 г. Сборниците съдържат истински разкази на очевидци на свръхестествени явления, събрани от всички краища на България.
Третата част идва с нови истории. Вълнуващите разкази на нашите автори ще те накарат да настръхнеш, дори ще се замислиш дали поне веднъж през живота си не си бил свидетел на наистина необясними случки.

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...