вторник, 18 октомври 2022 г.

"На следващия ден" - резултати

Конкурсът "На следващия ден", организиран от ИК "Многоточие" и Литературен клуб "Многоточие", приключи. Ето и наградените:
Уважаеми госпожи и господа! Журито на конкурса „На следващия ден“ в състав Първан Киров и Даниел Меразчиев обявява следното класиране:
1. Първо място се присъжда на Райна Недялкова за нейния разказ „Самотните макове“. Тя получава като награда трите тома на сборника Отвъд, почетна грамота, както и намаление за издаване на книга от ИК „Многоточие“.
2. На второ място се класира разказът „Войната открадна бъдещето ви“ с автор Христилия Кулева. Христилия получава като награда сборниците с разкази на Даниел Меразчиев „Степен на свобода“ и „Паметник на човека“.
3. Трето място се присъжда на Радка Илчева за разказа ѝ „Кръщене в манастира с дяволите“. Радка печели сборника „Главната улица“ на Първан Киров и почетна грамота.
Трето място се присъжда и на Венета Искренова за разказа „Елате в Едем“. Тя получава книгата на Алтаир „Докосване до Рая“ и почетна грамота.
4. Всички разкази за конкурса ще бъдат включени в сборник, защото са достойни за това. Обемът на книгата ще е около 220 страници и цената ще е около 12 лв.
5. Грамоти за отлично представяне се присъждат и на: Станка Василева, Таня Мезева, Христина Гложенска, Добрина Ангелиева, Надежда Тодорова – НадиКа, Диана Фъртунова, Николай Петков.
Благодарим на всички автори за съпричастността към нашия проект. Прекланяме се пред ентусиазма ви!
 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...