петък, 18 август 2023 г.

В света на доброто с Дебора Йорданова...

„Анджи в света на доброто“ е чудесна детска книжка, която разказва историята на малката Анджи и нейния вълшебен приятел еднорог. А автор е Дебора Йорданова, която заяви творческото си присъствие и през лятото с нещо ново. След сборника ѝ с разкази „Закъснял подарък", който се появи с мисия на доброто и достигна с лекота до много читатели, Дебора Йорданова ще достигне чрез приказката „Анджи в света на доброто“ и до най-малките.
Анджи и еднорогът прекарват времето си в магическо и изключително щастливо място. Там те помагат на другите, правят добрини, а и са истински модели на добро поведение и вдъхновение за малки и големи.
Книгата на Дебора Йорданова не само развива въображението и творческото мислене на децата чрез картинки за оцветяване, изрязване и логически игри, но и подчертава важността на малките добри дела. Насърчава децата да бъдат по-добри, отговорни, отзивчиви и състрадателни към природата и всички живи същества.
"Имало едно време малко момиченце на име Анджи, което много обичало да обикаля света и да прави добрини. Бил ѝ приятел специален еднорог, който я придружавал във всичките ѝ приключения.
Един ден се случило чудо..."
Какво се е случило, ще разберете в книгата "Анджи в света на доброто".
Редактор: Ивелина Цветкова
Художник корица: Даниел Меразчиев
 

 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...