понеделник, 8 януари 2024 г.

"Предопределени" и Периян Байръмова...

Тя намира вдъхновение из романтичните улички на гр. Пловдив, където и живее. По професия е молекулярен биолог и знае всички тайни на сърцето. Започва да пише стихотворения още в ранните си ученически години. Участва в няколко литературни конкурса. Неугасващата ѝ любов към книгите я тласка към обратното на поезията – прозата. Така не след дълго се появява романът ѝ „Предопределени".

Англия, 1659 г. Улиците на Лондон тънат в размирици след оттеглянето на Ричард Кромуел от властта, а един генерал, решен да възкачи Чарлз II на престола, нахлува в Лондон начело на войската си. Последиците от тази безмилостна борба за власт изправят Гуин Бетхард пред поредното жестоко изпитание. Напът да изгуби и последния човек от семейството си, тя хваща единствената протегната ръка – тази на врага. Гуин е заслужена награда за Алън Роуланд, но тя далеч не е готова да се примири.
Омраза, отчаяние и копнеж ще пламнат в огън, изпепеляващ всяка лъжа по пътя...
Пред какви предизвикателства и изпитания се изправя Гуин? Дали едно предателство ще угаси пламъка?
Очаквайте „Предопределени“ от Периян Байрамова!
Редактор: Ивелина Цветкова
Корица и оформление: Даниел Меразчиев
 
Можете да заявите книгата и в предварителни поръчки тук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555187471072
 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...