петък, 19 август 2022 г.

Внимание! Консумирайте отговорно и в малки дози!

Ако все още имате болки в корема, то явно наскоро сте чели разказите на Таня Арабова и сте се превивали от смях. Но нейното име е лековито, защото много добре смесва пенкилерите от смях, ирония, насмешка, добродушни сарказъм и язвителност, подправени на моменти с малко тъга. Тя забърква своите разкази явно, пред хората, не зад рафтовете на някоя аптека.
Ако не сте чували за автора на сборника с разкази "Разкази оттук-оттам", то скоро ще го чуете, защото Таня Арабова разклати за читателите отново шишенца с дози смях, които, ако ги отпиете, имат поразителен ефект върху организма. С професията ѝ на фармацевт, бъдете сигурни, че рецептите и отварите ѝ са, за да лекуват тъгата.
Не, не яжте много шоколад, а си набавете огромни количества ендорфини чрез "Пенкилер", която идва съвсем скоро при своите читатели, където Таня Арабова ще ви вкара в нови случки и ситуации, в които е и семейството ѝ.
Внимание! Консумирайте отговорно и в малки дози!
Възможни странични ефекти: Болки в корема от смях, нежелано търкаляне по пода, спонтанно потичане на сълзи.
Не четете тази книга в градския транспорт или други обществени места!
Ако все пак решите да рискувате, задължително използвайте предпазна маска. Така няма да се забелязва, че се смеете сами.
Очаквайте през септември "Пенкилер"!
 

 

 

"Страст и кристали" от Вестислав Иларионов...

  Очаквайте! Срещата ми с 23-годишния Вестислав Иларионов не беше случайна и то в най-хубавия сезон – пролетта. Цъфналите дървета наоколо ся...