вторник, 18 октомври 2022 г.

Книга със сватбен марш...

Взимате ли тази книга за свой законен партньор и верен приятел до дълбоки старини?
Ако отговорът е „Да!“, то вече сте въвлечени в историите на група жени, които ще ви разкажат за своите сватби - една, две или повече. Някои от разказите са трагични, други комични, а има и трагикомични.
Предстои ли ви да чуете скоро марша на Менделсон на собствената си сватба? Не отговаряйте сега с „Да!“. Но сте наясно, че сте част от предсватбена треска, а ние не желаем да си самонавредите и с удар по главата с книгата „Моята сватба“.
В случай, че я разлистите, преди да прочетете това, то вие вече сте обречен да се смеете, да плачете или просто да ви обхване по-голяма треска. Но е възможно и да ви увери, че животът е прекрасен с букета от приключения. Всичко това си струва, защото ще разберете и какъв е бил стайлингът на традиционното сватбено тържество през времената на развития социализъм. Ще се запознаете с кукла, която сяда на предния капак на автомобил (Моля не крадете тази идея за собствената си сватба! Не е куул от 1988 г.) Ще ви бъдат разкрити и тайните за едни специални фризури, които могат да ви държат в центъра на вниманието часове наред.
Четете, попивайте опит, но го ползвайте само на
СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ!
И не забравяйте! Ако подарите книгата на друг човек в предсватбената му треска, то значи, че вие сте най-верният му приятел.
Гор
               чи
                             во…

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...