понеделник, 14 август 2023 г.

"Слънце и луна" в гр. Велико Търново...

 

Първата стихосбирка на Нели Бонева, озаглавена "Слънце и луна", излезе от печат в края на месец май тази година. В нея времето сякаш почуква по вратите на всеки нов ден, за да ни попита „Тук ли сме всички ние? Имаме ли общи съдби? Можем ли да сътворим ние това, което да ни направи истински щастливи?“
 

 РБ "Петко Р. Славейков" гр. Велико Търново, Нели Бонева и ИК "Многоточие" най-сърдечно ви каним на 1 септември от 16,30 часа в Чуждоезиков център "Eagle", БИЦ "Славейче", в най-красивия град в България - Велико Търново, където авторката Нели Бонева ще ви приветства с широката си усмивка, дошла от Великобритания специално за среща-разговор с нейните почитатели и приятели. Книгата ѝ "Слънце и луна" ще е налична за всички, които я пожелаят с послание и автограф, а Нели, както и водещият на събитието - Николай Колев - ще ви разходят из красотата на поезията ѝ.
Дали ще има пълнолуние след това или слънцето ще свети с цялата си мощ преди това, не знаем, но със сигурност ще се докоснете до "Слънце и луна" от Нели Бонева.
Навярно посланията ще достигнат до теб с цялата си сила, а отговорите са там някъде. Там, където всички ние вървим по своя път под слънце и луна и чертаем пътя си за щастие.
За поезията няма граници. За всяка книга има дом. За Нели Бонева всеки ден е поезия, която казва: „Живея, искам…“
В "Слънце и луна" цветовете на деня и нощта се сливат, а любовта е жива и разпръсва цялата си мощ...
Вход свободен! 
 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...