събота, 20 януари 2024 г.

"Пиша с мисли в сърцето ти", от Даниела Василева

 Очаквайте!

„Пиша с мисли в сърцето ти" е вълнуващо пътуване, в което авторката Даниела Василева смайва с умението си да вплете емоционални преживявания и вдъхновяваща поезия. Стилът ѝ е проникващ, преливайки от чувства, съчетание от емоционална интензивност и поетичен талант и оставя незабравимо впечатление. Чрез своето творчество Даниела създава пространство за въображение и рефлексия. Този поетичен опус не е просто сборник със стихове, а пътеводител към вътрешния свят на човешките емоции. „Пиша с мисли в сърцето ти“ е книга, която трогва и вълнува, а и оставя почитателите на поезията с желание за още. Даниела изгражда мост между себе си и читателя, споделяйки красотата и тежестта на човешкото сърце.

Препоръчваме на всеки, който обича да се потопи в света на поезията и да открие красотата на изразяването с думи. „Пиша с мисли в сърцето ти" не е просто книга, а изживяване, което преобразява и оставя отпечатък в сърцето.

Когато имаш нужда от вдъхновение и вяра, читателю, когато не знаеш как да продължиш напред, просто отвори тази книга на произволно избрана от теб страница и ще откриеш най-подходящото за теб послание.

Даниела Василева започва да пише стихове в началото на 2023 г. и буквално преоткрива себе си. Дебютната ѝ стихосбирка е озаглавена „Много лично“ и излиза от печат през месец юни същата година. Печели за кратко време много почитатели. „Пиша с мисли в сърцето ти“ е втората ѝ книга, събрала от нейното творчество, готова да накара всеки да се преоткрие в настоящето.

 

Даниела Василева е родена в гр. Разград, където понастоящем живее. Завършва магистратура по Изчислителна техника и работи като инженер Метрологично осигуряване във Фармацията.

Лауреат с награда на публиката в конкурса за НЛН „Бианка Габровска“ 2023 г. Нейни стихове са включени в Нова българска литература „Алманах Поезия – 2023“ на издателство „Буквите“, както и в сборник на ИК „Многоточие“ към третото издание на международния поетичен конкурс „Защо пиша това писмо?“, озаглавен „Писма и малко падащи звезди“. По част от стихотворенията ѝ има създадени авторски песни.

Очаквайте скоро „Пиша с мисли в сърцето ти“ от Даниела Василева!

 

Редактор: Ивелина Цветкова

Корица и оформление: Даниел Меразчиев

 

"Има дни и периоди,

в които бурята те застига,

поглъща те с ограбваща сила...

Тогава ГРЕБИ! Не спирай!

Измий душата си от калта...

И дерзай! Към Слънцето!

Не чакай някой да те въздигне!

Превърни сам себе си в светлина!

Съдбата обича смелите!.."  (Даниела Василева)

 

Книгата може да бъде заявена и в предварителни поръчки тук:

https://www.facebook.com/davasileva

 


 

"Страст и кристали" от Вестислав Иларионов...

  Очаквайте! Срещата ми с 23-годишния Вестислав Иларионов не беше случайна и то в най-хубавия сезон – пролетта. Цъфналите дървета наоколо ся...