сряда, 4 март 2020 г.

Резултати от конкурса "Шах и мат"

Приключи литературният конкурс на ИК "Многоточие" и ЛК "Многоточие" за хумористичен разказ на тема "Шах и мат". Участие взеха 71 разказа. Жури в състав Гергана Егова-Динева и Роси Антов. 
Първо място се присъжда на Лъчезар Воденичаров за разказа „Обява“. Той получава почетна грамота, сборникът с разкази „Паметник на човека“ на Даниел Меразчиев и възможност да издаде своя книга на намалени цени.
Второ място печели Стефан Георгиев за разказа си „За пешките и хората“. Стефан получава грамота и сборника с разкази „Степен на свобода“ на Даниел Меразчиев.
Трето място заема Десислава Сивилова с разказа „Сънчови неволи“. Тя получава като награда грамота и стихосбирката на Ивелина Цветкова „С форма на геврече“.
Василка Дойчева грабна наградата на читателите с разказа си "Пържени тиквички" и получава почетна грамота.
 Благодарим ви за участието в поредния конкурс на ИК „Многоточие“! Моля ви, не забравяйте, че това е просто една игра! Най-точен съдник за вашите литературни достойнства е само проверката на времето. 


 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...