събота, 27 март 2021 г.

В света на книгите...

ИК „Многоточие“ е специализирана в издаването на българска художествена литература. Нашите издания покриват широк спектър от теми. Издаваме български автори от цял свят, с различни истории, идващи от различни интереси.

Сред най-успешните ни и популярни книги е сборникът „Отвъд“, който в края на миналата година събра истински разкази на очевидци на свръхестествени явления и беше отпечатан в началото на тази година. Поради ограниченията за обем обаче множество истории останаха непубликувани. Получихме писма по електронната ни поща, на страницата на издателството ни и позвънявания по телефона от хора, които горещо искат да споделят своите преживявания. Затова ИК „Многоточие“ започна да събира нови истории за издаване на сборник с паранормални преживявания. Той ще се нарича „Отвъд 2 – има още нещо“ и ще бъде отпечатан в началото на лятото.

Работата ни в издаване на книги е любов, а печатната и рекламна дейност набира скорост с оборудването с машини за това и обхватът ни ще бъде по-голям за достигане на желано удовлетворение на широк кръг клиенти.

Любовта към творчеството е силата, която ни обединява и движи целия екип на издателство „Многоточие“, а силата на думите са убежище за всеки, пожелал да избяга от забързания свят, както и да си отговори на въпроси, чиито отговори е търсил в ежедневието, но и да бъде вдъхновен.

Ако искате да издадете книга, не се колебайте да се свържете с нас. ИК „Многоточие" ще ви съдейства във всяко едно отношение – редактор, коректор, предпечат, дизайн на корицата, ISBN.

Пишете ни, отговорите на вашите въпроси са безплатни!

https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%9C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B5-548310052367375 




 

 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...