четвъртък, 3 февруари 2022 г.

"Отвъд 3 - те са сред нас" - нови истории...

През 2021 година ИК „Многоточие“ издаде сборниците „Отвъд“ и „Отвъд 2“, съдържащи истински разкази на очевидци на свръхестествени явления. Поради ограниченията за обем обаче множество истории останаха непубликувани. Получихме писма по електронната ни поща, на страницата на издателството ни и позвънявания по телефона от хора, които горещо искат да споделят своите преживявания. За това ИК „Многоточие“ започва да събира нови истории за издаване на сборник с паранормални преживявания. Той ще се нарича „Отвъд 3 – те са сред нас“, а условията са следните:
1. До 3 разказа на автор.
2. До 4 страници текст във формат А4.
3. Авторът да е очевидец на събитието. Допускат се и легенди от родния му край, стига те да не са широко разпространени в медийното пространство.
4. Всеки автор може да ползва псевдоним за участието си в сборника, но издателството трябва да знае неговите истински имена. Те няма да бъдат разпространявани на трети страни.
5. С изпращането на разказ за сборника „Отвъд 3 – те са сред нас“, авторът автоматично се съгласява той да бъде публикуван в сборник.
6. ИК „Многоточие“ си запазва правото да отхвърля предложени разкази, без да дава пояснения на автора.
7. Срокът за изпращане на разказите е до 20.02.2022г. (включително), но може да приключи по-рано, ако от одобрените разкази бъдат изпълнени 250-270стр.
8. Разкази за сборника „Отвъд 3 – те са сред нас“ се приемат единствено на имейл адрес: klub_mnogotochie@abv.bg
След официалния тон, ще дадем някои допълнителни пояснения. Ограниченията за брой разкази и техния обем е за да могат да се включат повече хора в сборника. Повярвайте ми, има много желаещи! Ограничението за обем на книгата е за да може тя да запази някаква достъпна за всички цена. Тя ще зависи от броя страници и (за огромно съжаление) от новите цени на хартията. Поради големия брой автори, издателството няма възможност да им подари безплатна бройка от сборника, както сме правили в други наши издания.
Благодарим Ви за проявения интерес!


 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...