петък, 4 ноември 2022 г.

"Истински неща" - празник за децата!

 

"Истински неща" - празник за децата!
Скоро празничните приготовления ще ни напомнят да се погрижим още повече за детските усмивки, а децата подготвят вече своите писма до Дядо Коледа. Дори снегът да пропусне да ни подсети, че предстоят празници, сборникът за деца "Истински неща" ще го направи.
Комплектът-работилница е вече пред вас и е пълен с изненади. Освен сборника със 140 стихотворения и текстове за песни, илюстрации за оцветяване и книгоразделител децата ще открият в кутията и дървена висулка със звънчета, която да оцветят сами, както и текстилна коледна украса - звезда, елха или сърце, а и коледна топка от хартия, която да оцветят, изрежат, залепят, пробият и закачат в дома им. Ако все още не могат да се справят с това сами, можете да участвате вие в работилницата и да им покажете. Усмивката със сигурност няма да е една!
"Истински неща" събра най-доброто от творчеството на автори от страната и чужбина - участници в конкурса "Истински неща" на ИК "Многоточие". Наскоро ви ги представихме, както и победителите. В книгата ще откриете много текстове за приятелството, приказки за Коледа, забавни истории в рими и среща с герои любими на автори от 7 до 83 години.
Цена: 18 лв
180 стр.
С включено червено тишу и празнична опаковка.
*Комплектът е наличен и може да бъде заявен чрез съобщение или чрез нашата онлайн книжарница. Ограничено количество!
 



 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...