четвъртък, 10 ноември 2022 г.

"Дама в реалното" и "Вдишай дълбоко" - среща по средата за намигване...

Днес към сутрешното си кафе изтеглих късметче за всички вас, мои читатели, и то е: „Денят е вълшебен, ако ти си вълшебникът“. Картите „сМисли за утрото“ са подарък към заявилите най-новата ми книга, която е 2 в 1 и носи заглавията „Дама в реалното“ и „Вдишай дълбоко“. А тя се чете в две посоки. От която и страна да започнете, все има начало. Двете книги се сливат някъде в средата, за да си намигнат със „Здравей!“ и отведат към ново начало.
„Дама в реалното“ се състои от два цикъла - „Орисване“, съдържащ най-новите ми стихотворения, а вторият е с мои мисли за живота, озаглавен „Бъркотия на мислите“.
„Вдишай дълбоко“ е поема за приятелството, за болката и радостите на една жена, която среща най-голямото изпитание в живота си. Дали успява да преодолее трудностите и да вдигне глава отново, ще ви разкаже Дарина - главният герой в поемата. Нейната ръка е толкова близо до ръката на Вяра, че разстоянията не са преграда за нищо. „Вдишай дълбоко“ ще опита да ви разплаче, усмихне, замисли, а и ще ви подаде ръка за утрешния ден. Ще пътувате чрез разказаната история във влак, който ще ви отведе и до датата 26 февруари 2019 г., останала като печат в сърцето на Вяра. Но кое е магичното на този ден, за да помогне на Вяра да преодолее всички трудности, пред които я изправя животът? Дали Дарина ще се срещне отново с Вяра, където на софийската жп гара ехтят последно изказаните им думи „Обичам те!“? Как един червен тефтер се оказва в ръцете на Дарина? Защо едно изпитание може да ни направи по-позитивни и да е ключе за бъдещето? Отговорите на много въпроси се крият там някъде, където посланията и истината се преплитат из коловозите на дните.
Книгата „Дама в реалното. Вдишай дълбоко“ може да бъде заявена чрез онлайн книжарницата на Издателство Многоточие или чрез лично съобщение. Тя ще дойде при вас с подарък книгоразделител и дигиталните карти „сМисли за утрото“.
Вдишвайте дълбоко реалното на всеки един нов ден! Всяка дата от календара е нова магия! А времето лети! С правото да избираме дали да бъдем силни…
 
С поздрав и благопожелания!
Ивелина Цветкова
 






 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...