понеделник, 20 март 2023 г.

Излезе от печат "Третата мория" на Ина Крейн

В романа „Третата мория“ читателят ще е свидетел на реални и измислени събития; ще попадне в свят – истински и мистичен. Ще търси път към любовта заедно с героя, ще преживява съмненията и надеждите му, за да достигне до мъдрото прозрение, че нищо на света не струва повече от любовта, семейството и приятелството дори в 21. век.

В романа ще срещнете и Емануил Арсов – Монката, в когото са влюбени трите мории. Ще разберете как се превръща в истински мъж. Младият лекар е принуден да воюва с митичните същества за правото си на любов и щастие. Комични и драматични случки съпътстват неговата борба за независимост.
И не само че е много интересен, романът „Третата мория“ ще ви завладее и заради начина, по който авторката описва всичко. Нейното перо внася някак и необикновено спокойствие на фона на драматичните сцени. Завладяващо, творчеството на Ина няма как да е друго.
Илияна Каракочева (Ина Крейн) е родена в гр. София. Завършила е СУ „Свети Климент Охридски“, специалност Българска филология. Член е на СНБП и Литературен клуб „Калина Малина“.
Автор е на сборници с разкази на балканска тематика – „Балкански ветрове“, „Сърцето птица“, „Родници“, „Къщата с петуниите“, „Артисти за „Оскар“ и др., както и на няколко романа – „Късмет до поискване“, „Хазнатар“, „Сладко от маслини“. Двадесет и втората ѝ книга е романът „Третата мория“ – в стил Балкански магически реализъм.
Публикува в електронни сайтове за изкуство и литература, в електронни и печатни литературни алманаси и списания. Нейни произведения са награждавани в национални и международни литературни конкурси.
Снимка за корица: „Звездно небе над Пампорово“,
Рейхан Ферад
Можете да заявите книгата "Третата мория" с послание и автограф от автора тук: https://www.facebook.com/ina.krein
 

 

Резултати от Трети национален литературен конкурс „Истински неща“ 2024 г.

  П Р О Т О К О Л Уважаеми участници, отваряме отново вратите на Трета творческа работилница „Истински неща“, за да обявим класирането. Конк...